19 Φεβ 2011

H Shakira κυριαρχεί


Η Shakira είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες υποψηφιότητες στα φετινά Billboard Latin Music Awards, με συνολικά 13 υποψηφιότητες. Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έχει αυτές τις υποψηφιότητες εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας του album της “Sale El Sol” και τα μεγάλα hit ““Waka Waka (This Time for Africa),” το official song of the 2010 FIFA World Cup και “Loca”.


Αυτή τη χρονιά, η Shakira είναι μια από τους ελάχιστους καλλιτέχνες που έχουν περισσότερα από ένα τραγούδι υποψήφιο στην ίδια κατηγορία. Το “Waka Waka (This Time for Africa)” και το “Loca” είναι και τα δύο υποψήφια στην κατηγορία Latin Digital Download of the Year.
Το κοινωνικό έργο της Shakira και η αφοσίωσή της για την εκπαίδευση των παιδιών έχει αναγνωρισθεί αφού είναι υποψήφια και στην κατηγορία Latin Social Artist Of The Year. Επίσης, είναι υποψήφια και για την world tour Sale El Sol, αφού είναι υποψήφια στην κατηγορία Latin Touring Artist Of The Year.
H Shakira ξάφνιασε τους fans της παγκοσμίως με την πρεμιέρα του ολοκαίνουριου video “Sale el Sol”, το οποίο σκηνοθέτησε ο επί χρόνια συνεργάτης της Jaume de la Iguana.
Τα Billboard Latin Music Awards θα πραγματοποιηθούν στο Miami στις 28 Απριλίου και θα προβληθούν ζωντανά από το Telemundo (NBC Universal).


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: