20 Φεβ 2011

Εμπάργκο στους κρατικοδίαιτους




Απο το http://www.leoforos.gr
Σάββατο, 19-02-2011 22:28
Κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να μιλήσει ξανά στην κρατική τηλεόραση ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική μετάδοση.
Για ακόμη μία φορά όλη η ελληνική φίλαθλη Ελλάδα, έγινε μάρτυρας της απίστευτης περιγραφής από την κρατική τηλεόραση που λειτουργεί χειρότερα και από τον τελευταίο λιμανίσιο. Βέβαια, σε αυτό που κανείς δεν μπορεί να την κατηγορήσει είναι πως δεν μας είχε προϊδεάσει... Το έκανε και μάλιστα με το... καλημέρα.


Λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα του Pre Game ακούσαμε το φοβερό οτι ο Αλεσάντρο Κοστακούρτα είχε την τιμή να ανταλλάξει χειραψία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αφού συνήλθαμε καταλάβαμε τί θα επακολουθούσε... Και δικαιωθήκαμε, καθώς σε καμία απο τις αμφισβητούμενες φάσεις δεν πήρε θέση.
Ούτε στο χέρι του Τοροσίδη, ούτε στο πεντακάθαρο γκολ του Κατσουράνη, ούτε στο οφσάιντ γκολ του Τζιμπούρ. Και φυσικά ακόμα περιμένουμε να δούμε το ριπλέι της φάσης με το οφσάιντ του Τζιμπρίλ Σισέ.
Για αυτό και οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν ουδέποτε να μην ξαναμιλήσουν μπροστά από την κάμερα της κρατικής τηλεόρασης. Σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, ναι... Στη Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση, ποτέ...
Άρα καημένε φορολογούμενε πολίτη τί πληρώνεις...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

2 σχόλια:

starclub είπε...

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καυτηριάζει όσα έγιναν στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης".

"Η πολυαναμενόμενη αναμέτρηση των δύο πρωτοπόρων του βαθμολογικού πίνακα εξελίχθηκε δυστυχώς, σε παράσταση θεάτρου σκιών για ένα ρόλο, ο άρχων του αγώνα ήταν πραγματικά τέτοιος... άρχοντας. Φρόντισε να δείξει σε όλους ότι η δική του βούληση, θα ήταν ο καθοριστικός παράγοντας.

Και το χρώμα της βούλησής του, το καταλάβαμε από πολύ νωρίς. Το επέδειξε τόσο εμφατικά που δυστυχώς σήμερα αντί να συζητάμε για ποδόσφαιρο, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε μία σαφή και ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Μία αλλοίωση η οποία στη συγκεκριμένη περίπτωση, συνιστά αναμφίβολη αλλοίωση του πρωταθλήματος και της εξέλιξής του.

Ίσως μάλιστα η λέξη αλλοίωση να μην επαρκεί για να χαρακτηρίσει έναν αγώνα, στο οποίο ακυρώθηκε χωρίς λόγο κανονικότατο γκολ και δεν καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού δύο πέναλτι. Διαιτησίες όπως η σημερινή του κ. Καλόπουλου, φαίνεται πως εξαντλούν τον πλούτο της ελληνικής γλώσσας. Όπως και να έχει ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είναι εδώ και όπως φάνηκε και καθαρά μέσα στο γήπεδο θα διεκδικήσει μέχρι τέλους αυτό που του αξίζει και του στερούν ξεδιάντροπα.

Κλείνοντας, θέλουμε ως ΠΑΕ να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού... Είπαμε όμως, σήμερα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα."

starclub είπε...

Δεύτερη καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Χθες, με τη λήξη του αγώνα, εκδόσαμε ανακοίνωση στην οποία καταγγείλαμε απερίφραστα την ξεδιάντροπη αλλοίωση αποτελέσματος εκ μέρους της διαιτησίας. Βιαστήκαμε όμως! Οι πραγματικές σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν μετά τη λήξη του αγώνα.

Η ανεπανάληπτη επίθεση και οι χειροδικίες εις βάρος ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κατά την αποχώρησή τους από τον αγωνιστικό χώρο, μέσα στο γήπεδο και στον προθάλαμο των αποδυτηρίων από πανηγυρίζοντες (!) οπαδούς και ανθρώπους ασφαλείας (!) της γηπεδούχου· ο προπηλακισμός και οι ύβρεις σε διεθνείς Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές από τον πρόεδρο της Super League, κ. Μαρινάκη και οι τραμπουκισμοί από τον ίδιο και τη συνοδεία του μέχρι την αποχώρηση της ομάδας μας από το "Γ. Καραϊσκάκης" συμπληρώνουν ένα σκηνικό οχετού που, σε συνδυασμό με τη διαιτησία που είχε προηγηθεί, καθίσταται μοναδικό και ανεπανάληπτο μνημείο νοθείας και αλητείας στα Ελληνικά ποδοσφαιρικά χρονικά. Ζήσαμε για να δούμε να "παντρεύονται" ο Παπουτσέλης και η "Ριζούπολη" σε συσκευασία του ενός. Συγχαρητήρια!

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος ωστόσο, χαρακτήρισε αυτό το μενού από περιττώματα και έμεσμα που σέρβιρε στη φίλαθλη Ελλάδα, διδασκαλία ήθους! Αυτός είναι λοιπόν ο κώδικας αξιών του ανθρώπου που προΐσταται του συναιτερισμού των ΠΑΕ, να τον χαιρόμαστε.

Βέβαια, πολλά από όσα συνέβησαν χθες θα μπορούσαν να είχαν προληφθεί, αν η έταιρη θεσμική αρχή του Ελληνικού ποδοσφαίρου είχε λάβει τα μέτρα της έγκαιρα. Αλλά, όταν η ΚΕΔ/ ΕΠΟ επιβάλλει "σιωπηρές" τιμωρίες στους Κουκουλάκηδες και τους Παππάδες ώστε να ξεκουραστούν για λίγο μέχρι να επιστρέψουν για να γράψουν νέες σελίδες δόξας, είναι δεδομένο ότι από τη χαλαρότητα αυτή θα αποθρασυνθούν οι Καλόπουλοι, οι Σαραϊδάρηδες και οι Τρύφωνες. Η συνέπεια της σιωπηρής τιμωρίας είναι η κραυγαλέα σφαγή. Τώρα πια όμως, κύριοι της ΚΕΔ και της ΕΠΟ δεν είναι ώρα για σιωπή, αλλά για ξεκάθαρη θέση και αντίδραση.

Εννοείται πως κατόπιν όλων αυτών η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιφυλάσσεται για τη σχέση της με τους θεσμικούς φορείς και το Πρωτάθλημά τους και θα λάβει σύντομα τις αποφάσεις της μέσω του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα συγκληθεί εντός της εβδομάδας».