25 Απρ 2009

Euro American Women' s Council


Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο (7:30 - 9:30 μ.μ.) το 13ο ετήσιο forum του ''Ευρω Αμερικανικού Συμβουλίου Γυναικών'' (Euro American Women' s Council). Κατά τη διάρκεια του θα δοθούν τα Artemis Awards (Βραβεία Άρτεμις), σε 12 τιμώμενα πρόσωπα. Ανάμεσα τους είναι ο Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Κατής, η διάσημη Αμερικανίδα δημοσιογράφος Rita Cosby, και άλλες γνωστές προσωπικότητες της υφηλίου.

Το φόρουμ θα ανοίξει ο Δημήτρης Κατής με μουσική ορχήστρα & χορευτικά. Με το βραβείο Άρτεμις έχει βραβευτεί και στο παρελθόν η νυν υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

1 σχόλιο:

starclub είπε...

Ο Δημήτρης Κατής είναι ξανά τροπαιούχος. Αφού ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία την τεράστια περιοδεία στις ΗΠΑ της παράσταση Βάκχες του Ευριπίδη όπου υπέγραψε τη μουσική ο Έλληνας δημιουργός πρόσθεσε μια ακόμη διάκριση στην καριέρα του.
Η φετινή πρωτιά στα 'Los Angeles Music Awards' 2008 αποτελεί ένα ακόμη σκαλί ανόδου στην ξεχωριστή του πορεία και ακολουθεί την εύφημη Μνεία που πήρε πριν από λίγο καιρό από την 'West Coast Songwriters Association' αλλά και την βράβευση του στο Hollywood από τα Los Angeles Music Awards στην κατηγορία της κλασσικής μουσικής - Best Classical- αφού είχε ήδη κερδίσει ομόφωνα 2 υποψηφιότητες στις κατηγορίες Film Music & Classical αντιστοίχως.
Για να δούμε τι λέει για την επιτυχία του ο συνθέτης που τιμά την πατρίδα του στο εξωτερικό με σειρά διακρίσεων. «Είναι η δεύτερη συνεχής χρονιά που με τιμούν δύο διάσημες μουσικές διοργανώσεις μέσα στην καρδιά του Χόλυγουντ, μετά βεβαίως και την τελευταία φετινή του Billboard στο Branson του Missouri τον Απρίλιο. Η αναγνώριση του έργου μου στην Αμερική και από τέτοιους παράγοντες μεγάλου βεληνεκούς με καθιστά περισσότερο υπεύθυνο για την ποιοτική συνέχιση της μουσικής μου πορείας. Θέλω να ευχαριστήσω τον θρυλικόAl Bowman γνωστό ως και «godson of rock n’roll” δημιουργό των “Los Angeles Music Awards” ο οποίος με τίμησε με το ‘αστέρι του Χόλυγουντ’. Επίσης και τον executive producer και CEO των “Hollywood Music Awards” Jim DeSicco για την εμπιστοσύνη στη μουσική μου που με διάλεξε & τίμησε αυτός και ολόκληρη η επιτροπή με το βραβείο Best Classical / Orchestral 2008».