21 Σεπ 2015

Σημαντικός φόρος τιμής


Συγκίνηση και δέος ήταν τα συναισθήματα που κυριάρχησαν στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής και τα Διεθνή Βραβεία Giuseppe Sciacca, για την αποκάλυψη του Μνημείου Πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών το οποίο είναι δωρεά του ιδιωτικού ερευνητή και συγγραφέα Γιώργου Τσούκαλη και φιλοτεχνήθηκε απο τον γλύπτη Γιάννη Μπάρδη.


Στην εκδήλωση, χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος ενώ η παρουσίαση έγινε από  την Αρχαιολόγο-Επικοινωνιολόγο και Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων  Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη.


Ομιλητές της εκδήλωσης, στην οποία πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, ήταν μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης  Αντώνης Μακρυδημήτρης, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννης Πανούσης, ο αρχηγός ΕΛ.ΑΣ. Δημήτριος Τσακνάκης , ο πρόεδρος ένωσης  αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γεώργιος Καλλιακμάνης , ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας και αντιπροέδρος G.SCIACCA Ελλάδας Γεώργιος  Τσούκαλης , ο σκηνοθέτης-εκπρόσωπος των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca  Ιωάννης Σμαραγδής κ.α.
Tα αποκαλυπτήρια του μνημείου πεσόντων Αστυνομικών έκαναν ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης Αντώνης Μακρυδημήτρης, ο καθηγητής εγκληματολογίας και τέως αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών και διοικητικής ανασυγκρότησης Γιάννης Πανούσης.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: