3 Μαρ 2011



Οι emigre υποδέχονται την άνοιξη με ένα μοναδικό live στο Kiss Fish bar (Θεσσαλονίκη). Ένα πάρτι γεμάτο δικές τους και ξένες επιτυχίες και πάντα με την καλύτερη ενέργεια και διάθεση που τους συνοδεύει… Αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού τους στο τεύχος του περιοδικού ΕΠΙΚΑΙΡΑ που κυκλοφορεί.
http://www.youtube.com/watch?v=AUgIaTaeNm4
http://www.youtube.com/watch?v=08itDbrCwtY&feature=related



Οι Emigre δημιουργήθηκαν το Φεβρουάριο του 1998 με μοναδική φιλοδοξία να αφήσουν το δικό τους στίγμα στην ελληνική pop - rock σκηνή και να μεταναστεύσουν με τη μουσική τους τις καρδιές και τις αισθήσεις του κόσμου στον μαγικό κόσμο των emigre. Με τον φρέσκο ήχο τους, τις ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και την συνθετική καθοδήγηση του δημιουργού και κιθαρίστα Γιάννη (emigre) Χανιωτάκη, το συγκρότημα λάνσαρε μία νέα πρόταση στο χώρο της Ελληνικής δισκογραφίας.
“emigre” σημαίνει μετανάστης, ένα όνομα καρμικό που έμελλε να αλλάξει και να σημαδέψει την ζωή του ιθύνοντος νου του συγκροτήματος Γιάννη Χανιωτάκη.
Οι EMIGRE αποτελούνται από 6 άτομα, ενώ το πρόγραμμα τους εκτός από τα δικά τους τραγούδια, περιλαμβάνει πολλές pop & rock ελληνικές και ξένες επιτυχίες, ενορχηστρωμένες με τον δικό τους τρόπο.

ΓΙΑΝΝΗΣ (emigre) ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ - Ηλ. Κιθάρα

ΡΑΧΗΛ ΤΣΕΛΕΠΙΔΟΥ - Ερμηνεία

ΤΑΣΟΣ ΠΕΛΤΕΚΗΣ - Lead Κιθάρα

ΠΑΝΟΣ ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ - Πλήκτρα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΛΟΣ - Μπάσο

ΑΛΕΞΗΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ - Drums

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: