6 Ιουλ 2010

Το βινύλιο επιστρέφει


Το βινύλιο επιστρέφει ! Όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες της νέας γενιάς ανακαλύπτουν την μαγεία του, ενώ οι λάτρεις του αυξάνονται!
Οι καλλιτέχνες με παράδοση και παρελθόν δείχνουν το σεβασμό τους στο βινύλιο με την κυκλοφορία άλμπουμ τους και σε βινύλιο.
Οι Ωρίωνες πιστοί λάτρεις του βινυλίου , επιβεβαιώνουν την επιστροφή στο βινύλιο κυκλοφορώντας ένα νέο LP με τίτλο ‘ΚΥΚΛΟΣ’.
Το LP αυτό που βγήκε μόνο σε βινύλιο , θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα, απευθυνόμενο, αρχικά, στους φίλους και τους συλλέκτες βινυλίου .
Ο δίσκος 33 στροφών , περιέχει, 8 τραγούδια και έχει τίτλο ‘ΚΥΚΛΟΣ’ από το ομώνυμο τραγούδι τους. Το συλλεκτικό αυτό LP , περιέχει αυθεντικές ακυκλοφόρητες συνθέσεις του γκρουπ, της περιόδου 1978-1983 καθώς και την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘κουρδιστά ανθρωπάκια’, που τους καθιέρωσε σαν συγκρότημα.
Είναι ο 7ος δίσκος του συγκροτήματος, που σε δύσκολους καιρούς «δεν το βάζει κάτω» και επιμένει στο βινύλιο. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την εταιρεία anazitisi records.
Η επίσημη παρουσίαση του δίσκου θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι, αλλά ήδη οι ΩΡΙΩΝΕΣ «οργώνουν» την Ελλάδα με συναυλίες και δίνουν το νέο στίγμα τους στην ελληνική μουσική. H πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους συνέπεσε με την παγκόσμια ημέρα μουσικής.
Την Παρασκευή 30 Ιουλίου, στο ΑΤΤΙΚΟ Άλσος, θα γίνει η πρώτη επανεμφάνισή τους στο αθηναϊκό κοινό.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: