28 Ιουν 2009

Καιρός εναντίον Rockwave



Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.



Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση. Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο.
Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

4 σχόλια:

starclub είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 29/06/2009

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ 3ΗΣ ΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ROCKWAVE FESTIVAL

Με υπεράνθρωπες προσπάθειες από το προσωπικό του Festival, μετά την ακύρωση της δεύτερης μέρας του Rockwave Festival, αποκαταστάθηκαν όλες οι καταστροφές, ώστε να πραγματοποιηθεί σήμερα η τρίτη μέρα του Festival.

Σήμερα , την τρίτη μέρα του Festival στις 12:53 πραγματοποιήθηκε νέα έντονη βροχόπτωση για 50 λεπτά, έως 13:47. Με την έγκαιρη κινητοποίηση όλου του προσωπικού του festival αποφεύχθηκαν οι ζημιές.

Στις 17:14 νέα ηλεκτρική καταιγίδα χτύπησε την περιοχή της Μαλακάσας για δεύτερη φορά που συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα, με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε, σεβόμενοι το κοινό και τους καλλιτέχνες, σε ακύρωση της τρίτης μέρας του festival.

Καταβάλλουμε έντονες προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί η τέταρτη μέρα του festival.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας, Θα ακολουθήσουν και άλλες ανακοινώσεις στα επίσημα site: www.rockwavefestival.gr | www.didimusic.gr

starclub είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 2ης & 3ης ΜΕΡΑΣ ROCKWAVE FESTIVAL

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για τις δύο ακυρωθείσες μέρες του Rockwave Festival, 28 & 29 Ιουνίου, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

Η εξαργύρωση αφορά στις παρακάτω κατηγορίες εισιτηρίων:

- Μονοήμερο εισιτήριο της 2ης ή 3ης ημέρας του φεστιβάλ

- Διήμερο εισιτήριο της 1ης & 2ης ημέρας του φεστιβάλ

- Διήμερο εισιτήριο της 3ης & 4ης ημέρας του φεστιβάλ

*Οι κάτοχοι Διήμερων εισιτηρίων, εξαργυρώνοντας το εισιτήριο τους, θα λάβουν το ½ του αντίτιμου του εισιτηρίου.

- Τετραήμερο εισιτήριο του φεστιβάλ

**Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους, λαμβάνοντας το 1/2 του αντίτιμου του εισιτηρίου.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς)

TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102).

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:

Αθήνα:

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30 Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30 Σάββατο, από τις

starclub είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/06/2009

ROCKWAVE FESTIVAL
DAY 3


Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως, το team του Rockwave Festival, μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, κατάφερε να επιδιορθώσει τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσει τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.

Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση.

Το Rockwave Festival συνεχίζεται κανονικά για τις επόμενες 2 ημέρες, 29 & 30 Ιουνίου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και συμπαράσταση του, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας στην χτεσινή απρόσμενη ακύρωση της 2ης μέρας του φεστιβάλ.

Και ένα μεγάλο «ευχαριστώ!» σε όλους τους campers του Rockwave Festival για τη θετική τους στάση!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου

Οι κάτοχοι Διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ½ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ¼ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

starclub είπε...

Αθήνα, 24 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση Didi Music/Big Star Promotion

Mε αφορμή το πρόσφατο τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια διεξαγωγής μουσικού φεστιβάλ στο Τρέντσιν της δυτικής Σλοβακίας, όπου ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και άλλοι 40 τραυματίστηκαν σοβαρά, όταν, λόγω ισχυρών ανέμων, μια τέντα κατέρρευσε πάνω στους θεατές που είχαν καταφύγει από κάτω της για να προφυλαχτούν από τη νεροποντή, και σχετικά με τις πρόσφατες ακυρώσεις των δύο ημερών του ROCKWAVE FESTIVAL (28 & 29 Ιουνίου), λόγω έντονης βροχόπτωσης & χαλαζόπτωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η απόφασή μας να μην πραγματοποιηθούν οι δύο ημέρες του φεστιβάλ δεν ήταν ούτε εύκολη, ούτε χωρίς κόστος. Εφόσον όμως, το χρονικό διάστημα που ήταν διαθέσιμο για την κανονική διεξαγωγή του προγράμματος του φεστιβάλ και τις 2 ημέρες, δεν ήταν αρκετό για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι στα μηχανήματα και τον εξοπλισμό, προκειμένου να διασφαλισθεί η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων, η απόφαση για ακύρωση της δεύτερης και τρίτης ημέρας του φεστιβάλ ήταν μονόδρομος.

Προσπαθούμε να πραγματοποιούμε τις συναυλίες κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες και για το λόγο αυτό παίρνουμε κάθε δυνατό μέτρο.

Ωστόσο, όταν ακραία για την εποχή καιρικά φαινόμενα, δημιουργούν αξεπέραστα προβλήματα, δεν είμαστε διατεθειμένοι να ρισκάρουμε, στο όνομα των εισιτηρίων, την ασφάλεια των θεατών και των εργαζομένων.

Η ασφάλεια του κοινού και των εργαζομένων έχει θεμελιώδη σημασία για την εταιρία μας και πράττουμε πάντα με άξονα αυτήν.

Με εκτίμηση,

Didi Music/Big Star Promotion