24 Ιουν 2009

ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Φέτος η Αθήνα θα ζήσει για πρώτη φορά την μαγεία του Global Dance Festival με τον Νο1 DJ στον κόσμο ΤΙËSTO σε ένα υπερθέαμα με χορευτές,special effects στο μεγαλύτερο πάρτυ του καλοκαιριού που πραγματοποιείται στις 4 Ιουλίου στο Ολυμπιακό συγκρότημα Ελληνικού στην εγκατάσταση Ξιφασκίας.


Τα τελευταία 5 χρόνια οι μεγαλύτεροι DJs στον κόσμο δίνουν ραντεβού στο Colorado για να παίξουν μπροστά σε πάνω από 10.000 θεατές στο Red Rocks.
Το Global Dance Festival γιορτάζει κάθε χρόνο οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής. Μια γιορτή που προσελκύει κάθε χρόνο όλο και περισσότερο κόσμο στην Αμερική έχοντας γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Το Global Dance Festival είναι το μεγαλύτερο festival στην Β.Αμερική.
Κάθε καλοκαίρι τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής μουσικής συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή. Ονόματα όπως Paul Oakenfold,Crystal Method,Chemical Brothers,Paul Van Dyk,BT και η λίστα μεγαλώνει συνέχεια! Το show είναι ένα υπερθέαμα από φώτα και laser που συνοδεύουν κάθε beat με το καλύτερο ηχητικό σύστημα που υπάρχει. Ολα τα παραπάνω εντάσσουν το Global Dance Festival σε ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά γεγονότα στο χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: