12 Μαΐ 2009

Μεγάλη απογοήτευση στη Μαλακάσα






H συναυλία των Depeche Mode ακυρώθηκε στο παρά πέντε!

H πρώτη μεγάλη απογοήτευση του 2009. Μετά απο την εμφάνιση των Puressence κι ενώ όλοι περίμεναν να δούν live στη σκηνή του Terra Vibeτους Depeche Mode το μενού είχε αναβολή...επ' αόριστον λόγω ξαφνικής ασθένειας του σταρ του γκρούπ Dave Gahan. Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ τους ο τραγουδιστής Dave Gahan αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Η συναυλία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:00. Μισή ώρα αργότερα και χωρίς άλλη ειδοποίηση, ο μάνατζερ του συγκροτήματος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας εταιρίας ανακοίνωσαν την αναβολή.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

5 σχόλια:

starclub είπε...

Μερικά στοιχεία απο το δελτίο που έστειλε η διοργανώτρια εταιρεία.

Η συναυλία αναβλήθηκε σήμερα, 12/05/2009, στις 21.00 ενώ το συγκρότημα και ο ίδιος ο καλλιτέχνης βρισκόταν ήδη στον χώρο.
Το ιατρικό προσωπικό του Terra Vibe Park αφού εξέτασε τον Dave Gahan συνέστησε άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του συγκροτήματος αναφέρει:
“Sorry to say the show is cancelled. Dave Gahan is ill. We’ve had a doctor in to see him backstage and unfortunately the doctor’s advice is that Dave cannot perform. In fact he is now on his way to hospital for a check up. Dave really wanted to be well enough to perform and apologizes for letting you fans down.
We are hopeful Dave will recover by tomorrow and that we can re-schedule the show for tomorrow but we will only know this tomorrow so listen for public announcement on radio and internet tomorrow. “
Η παραγωγή θα μείνει στημένη και η ελπίδα όλων είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να εμφανιστεί αύριο 13/05/09 στο Terra Vibe Park.
H DiDi Music θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δεκάδες χιλιάδες θεατές των DM, για την άψογα πολιτισμένη συμπεριφορά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.
Η Didi Music ζητά από τους θεατές της συναυλίας να κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους, τα οποία θα εξασφαλίσουν και την είσοδό τους στον χώρο, εφόσον η συναυλία διεξαχθεί στις 13/05/2009.
Όλοι ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον Dave και ανυπομονούμε να τον δούμε στο Terra Vibe Park αύριο.

starclub είπε...

Η νεότερη ανακοίνωση λέει:

Την Τρίτη 12.05.09, στις 21:00, η αιφνίδια αδιαθεσία του τραγουδιστή των Depeche Mode, Dave Gahan, λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στη σκηνή, τον οδήγησε εκτάκτως σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα την αναβολή της συναυλίας του συγκροτήματος.
Παρʼ όλες τις ελπίδες για γρήγορη ανάρρωση του τραγουδιστή και διεξαγωγή της συναυλίας σήμερα 13.05.09, σύμφωνα με την ενημέρωση από το management του συγκροτήματος και του επιβλέποντα ιατρού του τραγουδιστή, η κατάσταση της υγείας του δεν του το επιτρέπει.
Σύντομα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση που θα αφορά είτε νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συναυλίας των Depeche Mode, είτε την οριστική ακύρωση της.
Η διοργανώτρια εταιρεία παρακαλεί να κρατήσετε τα αποκόμματα των εισιτηρίων σας τα οποία είτε θα εξασφαλίσουν την είσοδό σας σε περίπτωση νέας ημερομηνίας, είτε για την εξαργύρωση αυτών σε περίπτωση οριστικής ακύρωσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

starclub είπε...

Οι ακυρώσεις συνεχίζονται!
Μετά την ελληνική απογοήτευση σειρά είχε το Ζάγκρεμπ.
Εκπρόσωπος του πρακτορείου που είχε αναλάβει την συναυλία των Depeche Mode στην Κροατία, ανακοίνωσε την αναβολή της, επικαλούμενος την αρρώστια του Dave Gahan.
Συναυλίες ακυρώθηκαν επίσης σε Κωνσταντινούπολη, Βουκουρέστι, Σόφια και Βελιγράδι.

starclub είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ
DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009

Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και το TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102), από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:

Αθήνα:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:

- To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε

- Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.

starclub είπε...

Οι Depeche Mode ξεκινούν και πάλι το Tour of Universe στην Γερμανία



Η πρώτη συναυλία θα γίνει στις 8 Ιουνίου στη Λειψία





Οι Depeche Mode είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν οτι ξεκινούν και πάλι την περιοδεία τους, Tour of Universe, στις 8 Ιουνίου, στη Λειψία της Γερμανίας.



Στις 12 Μαΐου, ο τραγουδιστής Dave Gahan υπέστη σοβαρή γαστρεντερίτιδα που τον οδήγησε σε έκτακτη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας και ματαίωση της συναυλίας στην ίδια πόλη. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας του, και έπειτα από περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, οι γιατροί διέγνωσαν κακοήθη όγκο χαμηλού βαθμού επικινδυνότητας της ουροδόχου κύστης, που έχει ήδη αφαιρεθεί επιτυχώς. Με εντολή των θεράποντων ιατρών ο Dave Gahan πρέπει να απέχει από κάθε είδους δραστηριότητα ώστε να επιτευχθεί η πλήρης ανάκαμψή του.





Ο Dave Gahan, ευχαριστεί από καρδιάς τους θαυμαστές του συγκροτήματος για την υποστήριξη, την κατανόηση και την υπομονή τους. Οι Depeche Mode λυπούνται βαθιά για τα προβλήματα και την αναστάτωση που μπορεί να προκάλεσαν οι ακυρώσεις και οι αναβολές.





ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ





30 Μαΐου: Η συναυλία στο Λονδίνο στο O2 Arena, αναβάλλεται και θα προγραμματιστεί ξανά σε νέα ημερομηνία, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα.





31 Μαΐου: H συναυλία στο Pinkpop Festival στο Landgraaf δυστυχώς ακυρώνεται.





2 Ιουνίου: Η συναυλία στο HSH Nordbank Arena θα λάβει χώρα τη 1η Ιουλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί ισχύουν ακόμη.





4&5 Ιουνίου: Οι συναυλίες στη Dusseldorf Arena στις 4 & 5 Ιουνίου θα προγραμματιστούν για άλλη ημερομηνία. Όμως οι ακριβείς ημερομηνίες δεν μπορούν να ορισθούν μέχρι η 2η Bundeliga ανακοινώσει το νέο της πρόγραμμα. Οι νέες ημερομηνίες αναμένονται στις αρχές Ιουλίου. Οι κάτοχοι των εισιτηρίων παρακαλούνται να κρατήσουν τα εισιτήρια τους για τις συναυλίες που θα επαναπρογραμματισούν.





7&8 Ιουνίου: Δυστυχώς, η συναυλία της 7ής Ιουνίου, μετά την εντολή των ιατρών πρέπει να ακυρωθεί, ενώ εκείνη της 8ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Τα εισιτήρια της συναυλίας στις 7/6 μπορούν να ανταλλαχτούν είτε με εισιτήρια για την συναυλία στις 8\6 είτε για την συναυλία στις 10/6 στο Βερολίνο στο αντίστοιχο Box Office ( εφόσον η διαθεσιμότητα το επιτρέπει)





2 Ιουλίου: Η συναυλία στο Bergen, Koengen προγραμματίζεται σε νέα ημερομηνία και προγραμματίζεται για τις 28 Ιανουαρίου του 2010 στο Vestlandhallen.





ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΟΖΟΝΤΑΙ



Οι παρακάτω ευρωπαϊκές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά σύμφωνα με το αρχικό πλάνο.





8 Ιουνίου Λειψία, Zentralstadion



10 Ιουνίου Βερολίνο, Olympiastadion



12 Ιουνίου Φρανκφούρτη, Commerzbank Arena



13 Ιουνίου Μόναχο, Olympiastadion



16 Ιουνίου Ρώμη, Stadio Olimpico



18 Ιουνίου Μιλάνο, Olympiastadion



20 Ιουνίου Werchter TW, Classic Festival



22 Ιουνίου Μπρατισλάβα, Inter Stadium



23 Ιουνίου Βουδαπέστη, Puskas Ferenc Stadium



25 Ιουνίου Πράγα, Slavia Stadium



27 Ιουνίου Παρίσι, Stade de France



28 Ιουνίου Νανσί, Zenith Amphitheatre



30 Ιουνίου Κοπενχάγη, Parken Stadium



1 Ιουλίου Αμβούργο, ( νέα ημερομηνία)



3 Ιουλίου Arvika, Arvika Festval



6 Ιουλίου Carcassonne, Esplanade Gambetta



8 Ιουλίου Βαγιαδιλίδ Jose Zorzilla Stadium



9 Ιουλίου Μπιλμπάο, BBK Live Festival



11 Ιουλίου Πόρτο, Super Bock Super rock Festival