17 Ιουν 2016

Servo Per Amikeco, ένα μπουκέτο λέξεις και συναισθήματα

Στον όμορφο πολιτιστικό χώρο “ΑΛΙΚΟ”, στου Ψυρρή, παρουσιάστηκε η 1η ποιητική συλλογή του Ελληνικού Τμήματος της ΙΡΑ ‘’ Servo Per Amikeco, ένα μπουκέτο λέξεις και συναισθήματα’’.
Μια εξαιρετική ποιητική συλλογή απο ανθρώπους προικισμένους με ταλέντο και ευαισθησία, που προάγει την τέχνη, τον πολιτισμό, τον εθελοντισμό αλλά και τις σχέσεις των Αστυνομικών με την κοινωνία. Ήταν μία εκδήλωση λιτή, όμορφη σε ποιητική ατμόσφαιρα.
Έδωσαν το παρών O ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Πρέκας Ο Διευθυντής Τροχαίας Αττικής και Β Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ, Ταξίαρχος Βλάσιος Βαλατσός Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αθηνών Χρήστος Κονταρίδης Ο Αντιστράτηγος εα Θεόδωρος Τρυφέρης Ο Α Αντιπρόεδρος του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ και Πρόεδρος ΤΔ Ηλείας Νικόλαος Μαρούντας Ο Γενικός Γραμματέας του Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ Σπυρίδων Φώτογλου Ο Αρμόδιος Διεθνών Σχέσεων Εθνικού Τμήματος ΙΡΑ και Πρόεδρος της ΤΔ Πειραιώς και Νήσων Κυριακος Κάρκαλης Ο Πρόεδρος ΕΑΣΥ Νοτιοανατολικής Αττικής Γεώργιος Καλιακμάνης Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων Βασίλης Μόσχου Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εικαστικών Μιχαήλ Μιχαλάκης Η Γενική Διευθύντρια του mcnews.gr Μαρία Χατζηνικολάου Ο ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γεώργιος Τσούκαλης
Για τη συλλογή μίλησαν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσα τους ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος κ. Ιωάννης Καραπατάκης, ο Στρατιωτικός, Συγγραφέας και αρθρογράφος κ. Παναγιώτης Δημητρόπουλος και η συγγραφέας, ποιήτρια και αρθρογράφος κα Μίνα Παπανικολάου, σύζυγος του Γενικού Γραμματέα της ΤΔ Πιερίας κ. Αθανασίου Ρίζου, η οποία έκανε και την αισθητική ανάλυση του έργου και παρουσίαση ενός εκάστου των δημιουργών Έργα αναγνώσθηκαν από τους κ.κ. Δημητρόπουλο και Κάρκαλη
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός οτι πολλοί είναι εκείνοι που ψάχνουν μέσω της ποίησης τα μονοπάτια της έκφρασης, της επικοινωνίας, της αποφόρτισης από το δύσκολο έργο που επιτελούν και αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους δημιουργικά συνθέτοντας μπουκέτα λέξεων, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: