30 Μαΐ 2016

Τσούκαλης : Πολέμιος της αρχαιοκαπηλίας

Στα πλαίσια του πολυσυνεδρίου Show Money - Λάμψη Ιστορίας που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε μια ιδιαίτερη εκδήλωση ενάντια στην αρχαιοκαπηλία.
Η εκδήλωση είχε τίτλο «Λάμψη ιστορίας: Καμπάνια Sciacca ενάντια στην αρχαιοκαπηλία και υπέρ της διαφύλαξης της πολιτισμικής μας κληρονομιάς» έλαβε χώρα την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στην αίθουσα «Affictionato» στο ξενοδοχείο Hyatt και είχε ως θέμα της την καταπολέμηση της αρχαιοκαπηλίας και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που παρακολούθησε πλήθος κόσμου.
η εθελοντική ομάδα Ο.Φ.Κ.Α.Θ. (Όμιλος Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού) και εκπρόσωποι της πολιτικής προστασίας τίμησαν τον Ιδιωτικό Ερευνητή, Αντιπρόεδρο των G. Sciacca Ελλάδας, και εθελοντή, Γιώργο Τσούκαλη, για την προσφορά του στον αγώνα κατά της αρχαιοκαπηλίας αλλά και για το για το αξιομνημόνευτο έργο του αναφορικά με την προστασία του πολιτισμού.
Παρευρέθησαν η Γ.Γ. των διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca Βίκυ Μπαφατάκη, η καθηγήτρια παλαιοντολογίας του Α.Π.Θ. κυρία Ελευθερία Τσουκαλά, ο εκδότης του Παρασκηνίου Νίκος Καραμανλής, η εισαγγελέας Καβάλας Αθηνά Κωνσταντινίδου, ο πρώην υπουργός Κώστας Κιλτίδης, ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, εκπρόσωπος της Ηπειρωτικής Εστίας Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι συλλόγων, επώνυμοι, τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: