10 Ιουλ 2015

Η Μαρία Καρπαθάκη εξακολουθεί να δοξάζει την Ελλάδα

Η Μαρία Καρπαθάκη σαν προπονήτρια Tae Kwon do για άλλη μια φορά δόξασε την Ελλαδα.

Η τέσσερις φορές Παγκόσμια πρωταθλήτρια, πρωταθλήτρια Ελλάδας, πρωταθλήτρια Ευρώπης και επί σειρά ετών πρωταθλήτρια ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. κάνει καριέρα ως προπονήτρια.

Είναι προπονήτρια Tae Kwon do σε τρείς ομάδες. Στην ομάδα της αστυνομίας, στην εθνική ομάδα ενόπλων δυνάμεων και στην εθνική ομάδα κωφών.  

Πριν από λίγες ημέρες επέστρεψε θριαμβεύτρια από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ έχοντας στις αποσκευές της ένα ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε ως προπονήτρια στο πλαίσιο του παγκόσμιου πρωταθλήματος αστυνομικών και πυροσβεστών από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 5 Ιουλίου 2015.

Ένας από τους αθλητές τον οποίο προπονεί, ο ειδικός φρουρός Νίκος Μποδόσογλου, αθλητής του σωματείου της Καισαριανής, διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανεβάζοντας έτσι την Ελλάδα στο βάθρο των νικητών.

Στα στιγμιότυπα είναι ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στη Διεύθυνση Αλλοδαπών με την υποστράτηγο Ζαχαρούλα Τσιριγώτη , τον ταξίαρχο Μανώλη Γρηγορακη και την παγκόσμια πρωταθλήτρια και προπονήτρια Μαρία Καρπαθάκη. 

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: