12 Μαρ 2011

Η Φωτεινή Δάρρα στο Half Note


Για επτά νύχτες από τις 18/03 μέχρι τις 24/03 η Φωτεινή Δάρρα ερμηνεύει Cole Porter, Sarah Vaughan, Ella Fitzerald, Billie Holiday, Frank Sinatra, Etta James και Julie London, στο Half Note Jazz Club. Αποκαλύπτει την jazz πλευρά της μέσα από ένα πρόγραμμα όπου καταθέτει την ψυχή της και όπως λέει μιλάει στην ψυχή.
Μερικά από τα κομμάτια που θα παρουσιάσει η ξεχωριστή ερμηνεύτρια είναι: “Love for Sale”, “The Man I Love”, “Cry me a River”, “ Under my Skin”, “Lullaby of Birdland”, “So in Love”, “Summertime”…


Η πρώτη εμφάνιση μιας ταλαντούχου ερμηνεύτριας στο ιστορικό τζαζ κλαμπ της Αθήνας. Η Φωτεινή Δάρρα σε τραγούδια του Θεάματος που προέρχονται από γνωστά θεατρικά και κινηματογραφικά, αμερικανικά και αγγλικά μιούζικαλ από το χώρο της jazz.
Έχει ξεχωρίσει στον χώρο του ποιοτικού τραγουδιού με ερμηνείες από απρόβλεπτες μέχρι και τολμηρές. Σε αυτές τις εμφανίσεις της προσεγγίζει μεγάλα τραγούδια του τζαζ ρεπερτορίου που έχουν σηματοδοτηθεί από ξεχωριστές προσωπικότητες – και που έχουν σηματοδοτήσει την αιώνια νιότη αρκετών γενεών, παραμένοντας πάντα ζωντανά.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: