23 Ιαν 2011

Katrin the Thrill και Berlin Brides μαζί




Δύο από τις πιο ανερχόμενες παρουσίες στο χώρο της εγχώριας αγγλόφωνης μουσικής σκηνής, οι Berlin Brides και η Katrin the Thrill σε ένα κοινό πρόγραμμα εμφανίσεων.
Mε άμεση συνεργασία των σχημάτων επί σκηνής, το πρόγραμμα περιλαμβάνει κομμάτια από τις ολοκαίνουργιες δισκογραφικές τους δουλειές καθώς και διασκευές που θα εκπλήξουν. Το αποτέλεσμα είναι μια εκρηκτική electro, powerpop ατμόσφαιρα σε rock ρυθμό. Κίμπορντς με ηλεκτρονική ταυτότητα, χαοτικές κιθάρες και δυνατά ντραμς πλαισιώνουν τις δύο εκπληκτικές φωνές.

http://www.katrinthethrill.com/
http://berlinbrides.com/

Οι Berlin Brides έχουν παίξει σε πολλές ελληνικές πόλεις και έχουν εμφανιστεί με τις CocoRosie, τους Kap Bambino, τη Jessie Evans, τους Subways στο φεστιβάλ EJEKT, τους Klaxons, τον Jarvis Cocker και τους Royksopp ενώ έχουν συμμετοχή και σε φεστιβάλ του εξωτερικού όπως το Offset Festival στην Αγγλία και το Indie Week στο Τορόντο του Καναδά.
Η Katrin the Trill H Katrin έχει παίξει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ, Coca Cola Soundwave, Festival Against Racism, European Music Day, θέατρο Βράχων, Terra Vibe, Gagarin 205, Bios, Iανός κ.ά. με σημαντικότερες στιγμές τα support στους Manic Street Preachers, τον Greg Dulli και τους Electrelane.
Με βασικά συστατικά την εξαιρετική ερμηνεία και τη δυναμική σκηνική παρουσία ενθουσιάζουν το κοινό με κάθε τους εμφάνιση και αποσπούν εξαιρετικές κριτικές.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: