14 Δεκ 2010

Thessaloniki Hip Hop Festival 2010




Στις 18 Δεκεμβρίου 2010 στο Block 33 μετά από 8 χρόνια το “Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival” (THHF) επιστρέφει.Η πολυδιάστατη Hip Hop εμπειρία συμπυκνώνει φέτος τα events και happenings της σε μία μόνο μέρα, οργανώνοντας σύμφωνα με τους διοργανωτές μια ολόφρεσκη urban culture βόμβα



Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, o πολυχώρος “Block 33” θα μεταμορφωθεί στη μεγαλύτερη Hip Hop αρτηρία της πόλης με σκοπό να λειτουργήσει σαν πηγή για όλα τα υπόλοιπα δρώμενα που θα ακολουθήσουν.
Live shows από την αφρόκρεμα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, το ολοκαίνουριο MC CYPHER, το Beatmaking Convention για παραγωγούς και μη, το Grafiti action από τους πιο ενεργούς καλλιτέχνες της πόλης μας, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις, είναι μερικά από τα δρώμενα που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο επισκέπτης του ΤΗΗF.
Οι Foreign Beggars έρχονται από το Λονδίνο, ανανεωμένοι και με νέο υλικό στο ενεργητικό τους, υποσχόμενοι μια από τις δυνατότερες live εμφανίσεις της φετινής χρονιάς, κουνώντας μας με ήχους από Hip Hop μέχρι Drum and Bass και Dubstep όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να τους συνδυάζουν!
Το καινούριο project “I am Hip Hop” του Freestyle (Arsonists) με τον Λόγο Απειλή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά live!
Ο Άγγλος DJ Woody που απολαμβάνει αναγνώριση από τους μεγαλύτερους Djs του κόσμου και από την ίδια την Ninja Tunes, αποκαλούμενος μέχρι και “ημίθεος του djing”, έρχεται να μας αφήσει άφωνους με το καταπληκτικό του “Turntables in Technicolor” show!
Φυσικά δε θα λείπουν και φέτος ονόματα της ελληνικής σκηνής. Οι Phase 3, ο Γέλως, οι Στίχοιμα και οι B-music, ο 12ος Πίθηκος και οι Απέχεις με τον καινούριο τους δίσκο, οι LADOSE, οι Ορθολογιστές , οι ΚΝΝ από την Καλαμάτα και οι Hip Hop X-equipo από την Κέρκυρα θα μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές ελληνικού ήχου ολοκληρώνοντας το πακέτο με τον X-Ray και το Moriginal Champsystem που θα μας δώσουν μια γεύση από το επερχόμενο Project τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: