12 Δεκ 2009

ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ!


Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2009
ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ!
Συγνώμη γιατί σε λίγο θα τρελαθούμε!
Τι άλλο θα δούμε στην ΕΡΤ; Ήρθαν νέα μέλη στο Δ.Σ. αλλά οι παλιοί (Καλημέρης, Κεφάλας, Δημητρίου κλπ) κάνουν ακόμα το «παιχνίδι»; Μετά την σκανδαλώδη τοποθέτηση του ανθρώπου που ήταν πίσω από την Eurovision τα φεστιβάλ και τις επιτροπές της, στην κορυφή έστω και προσωρινά όπως φημολογείται, αντί του παραιτηθέντος «ανταγωνιστικούλη», έχουμε νέο καλαμπούρι.



Λοιπόν είναι αλήθεια ότι μέσα στις συμβάσεις που σκέφτονται να ανανεώσουν στο Ραδιομέγαρο οι καινούργιοι του Δ.Σ. είναι και αυτή του γιου του συνθέτη που «τυγχάνει» μέλος του Δ.Σ. από τα «παλιά» μέσα στην ΕΡΤ; Ας μας πουν τουλάχιστον με ποιο κριτήριο ο νεαρός προσελήφθη ως ηχολήπτης στην ραδιοφωνία με μισθό 2.000 ευρώ, παίρνοντας δηλαδή σχεδόν τα διπλά απ’ ότι όλοι οι μόνιμοι συνάδελφοι του και μετά τα ξαναλέμε!
Καταλαβαίνουμε τι λέμε τώρα;. Ένα μέλος του Δ.Σ. από τα παλιά έχει «βολέψει» το γιο του με τον προκλητικό τρόπο που γράφουμε παραπάνω και οι καινούργιοι που ήρθαν, αντί να ξεσκεπάσουν το σκάνδαλο, συζητάνε για να του ανανεώσουν τη σύμβαση; Ενημερωθείτε κύριοι τι συμβαίνει γιατί αυτό είναι μόνο ένα από τα πολλά.
Να δείτε στις χορηγίες, στις "μικτές παραγωγές" της τηλεόρασης και στα άλλα παραμάγαζα που στήθηκαν αυτά τα τελευταία χρόνια τι σας περιμένει, όρεξη να ‘χετε…
Αναρτήθηκε από ertbloggers

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo

Δεν υπάρχουν σχόλια: