30 Οκτ 2014

Γιώργος Τσούκαλης Μπουράκ Χακί πρωταγωνιστές σε σταυρόλεξο

Ο ντετέκτιβ και ο ηθοποιός έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα σταυρόλεξο.
Είναι φίλοι και όποτε βρούν χρόνο συναντιούνται και συνομιλούν για τα Ελληνοτουρικά αλλά και για τη ζωή στην Ελλάδα και στην Τουρκία.
Ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής και συγγραφέας Γιώργος Τσούκαλης συναντήθηκε πρόσφατα με τον 38χρονο Μπουράκ Χακί ο οποίος έγινε πασίγνωστός ως ο γόης της σειράς Κισμέτ.
Ο πρωταγωνιστής της σειράς εξομολογήθηκε στον Γιώργο Τσούκαλη ότι ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο αλλά γρήγορα, όπως συμβαίνει αρκετά τα τελευταία χρόνια με πολλούς συναδέλφους του τον κέρδισε η ηθοποιία και όπως του είπε έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους στην καριέρα του ως μοντέλο. Μπήκε στο χώρο της υποκριτικής πριν από 10 χρόνια και με το ταλέντο του, αλλά και την εξωτερική του εμφάνιση κέρδισε το κοινό και τον γυναικείο πληθυσμό. Οι δυο φίλοι που είχαν να συναντηθούν από το περασμένο καλοκαίρι στη Ρόδο βρέθηκαν μετά από καιρό στην πρωτεύουσα και συνομίλησαν επί μακρόν.
Φήμες λένε οτι θα ετοιμάσουν κάτι από κοινού.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

28 Οκτ 2014

Βασίλης Λούκας - Eightίλα @ ΕΡΤ



Αποσπάσματα απο μια ειδική εκπομπή που έγινε παλαιότερα στην ΕΡΤ με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου μου Eightίλα.
Ένα βιβλίο ντοκιμαντέρ για την αξέχαστη δεκαετία του ’80.
Tο απόλυτο αφιέρωμα στα χρόνια που έμοιαζαν με ατέλειωτο πάρτι και ένας οδηγός με όλα τα ονόματα που σφράγισαν τα 80ς.
Ο Βασίλης Λούκας κάνει μια καλή επανάληψη αλλά και ένα test γνώσεων για τη δεκαετία που είναι πάλι στη μόδα και μας κλείνει πονηρά το μάτι.
Ανατροπές, επαναστάσεις, ήρωες, Madonna, Michael Jackson, Band Aid, αφορισμοί, μουσικές, κινήματα, κοινωνικά ρεύματα, heavy metal, μοντέλα, Greenpeace, καταστροφές, Θάτσερ, Ρίγκαν, Γκορμπατσόφ, ποδόσφαιρο, cd, νότες, MTV, πολιτισμός, στάδιο Χέιζελ, οικολόγοι, punk, βίντεο κλιπ, ιδιωτική ραδιοφωνία, rap, lifestyle, λεπτομέρειες, super μοντέλα, Eλλάδα live, αναδρομές, ομάδες, ντοκουμέντα και όλα τα ονόματα που σφράγισαν τα 80ς. Ο καθρέφτης της δεκαετίας που έφερε θεαματικές αλλαγές και πρόσθεσε δεκάδες νέους ήρωες στο γκρουπ των πρωταγωνιστών της σόου – μπιζ και της ζωής μας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Λούκας - Starclub (μέρος 1)




Μερικά αποσπάσματα απο τις εκπομπές μου με τίτλο Starclub.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Λούκας - Starclub (μέρος 2)



Αποσπάσματα απο τις εκπομπές του Βασίλη Λούκα με τίτλο Starclub.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Λούκας Starclub @ Seven (demo)



Αποσπάσματα και στιγμιότυπα απο εκπομπές που έχω κάνει παλαιότερα στο κανάλι Seven.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Λούκας - Eightίλα featuring Πασχάλης Τσαρούχας



Ένα βιβλίο ντοκιμαντέρ για την αξέχαστη δεκαετία του ’80. Tο απόλυτο αφιέρωμα στα χρόνια που έμοιαζαν με ατέλειωτο πάρτι και ένας οδηγός με όλα τα ονόματα που σφράγισαν τα 80ς. Ο Βασίλης Λούκας κάνει μια καλή επανάληψη αλλά και ένα test γνώσεων για τη δεκαετία που είναι πάλι στη μόδα και μας κλείνει πονηρά το μάτι. Ανατροπές, επαναστάσεις, ήρωες, Madonna, Michael Jackson, Band Aid, αφορισμοί, μουσικές, κινήματα, κοινωνικά ρεύματα, heavy metal, μοντέλα, Greenpeace, καταστροφές, Θάτσερ, Ρίγκαν, Γκορμπατσόφ, ποδόσφαιρο, cd, νότες, MTV, πολιτισμός, στάδιο Χέιζελ, οικολόγοι, punk, βίντεο κλιπ, ιδιωτική ραδιοφωνία, rap, lifestyle, λεπτομέρειες, super μοντέλα, Eλλάδα live, αναδρομές, ομάδες, ντοκουμέντα και όλα τα ονόματα που σφράγισαν τα 80ς. Ο καθρέφτης της δεκαετίας που έφερε θεαματικές αλλαγές και πρόσθεσε δεκάδες νέους ήρωες στο γκρουπ των πρωταγωνιστών της σόου – μπιζ και της ζωής μας.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ EIGHTΙΛΑ

Ένα βιβλίο ντοκιμαντέρ για την αξέχαστη δεκαετία του ’80. Tο απόλυτο αφιέρωμα στα χρόνια που έμοιαζαν με ατέλειωτο πάρτι και ένας οδηγός με όλα τα ονόματα που σφράγισαν τα 80ς. Ο Βασίλης Λούκας κάνει μια καλή επανάληψη αλλά και ένα test γνώσεων για τη δεκαετία που είναι πάλι στη μόδα και μας κλείνει πονηρά το μάτι. Ανατροπές, επαναστάσεις, ήρωες, Madonna, Michael Jackson, Band Aid, αφορισμοί, μουσικές, κινήματα, κοινωνικά ρεύματα, heavy metal, μοντέλα, Greenpeace, καταστροφές, Θάτσερ, Ρίγκαν, Γκορμπατσόφ, ποδόσφαιρο, cd, νότες, MTV, πολιτισμός, στάδιο Χέιζελ, οικολόγοι, punk, βίντεο κλιπ, ιδιωτική ραδιοφωνία, rap, lifestyle, λεπτομέρειες, super μοντέλα, Eλλάδα live, αναδρομές, ομάδες, ντοκουμέντα και όλα τα ονόματα που σφράγισαν τα 80ς. Ο καθρέφτης της δεκαετίας που έφερε θεαματικές αλλαγές και πρόσθεσε δεκάδες νέους ήρωες στο γκρουπ των πρωταγωνιστών της σόου – μπιζ και της ζωής μας. Η παρουσίαση της πρώτης και της δεύτερης έκδοσης του βιβλίου έγινε στον Ιανό στην Αθήνα.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

9 Οκτ 2014

Το κάρφωμα!

http://sports.in.gr/basketball/cup/men/article/?aid=1231354408 Το κάρφωμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...