22 Φεβ 2013

Disco 70-80 Megamix. Full version. 90 min.



Πάρε να χεις και μια ταινία με χορευτικές μουσικές

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

70's disco



Τα άπαντα!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

70's 80's Disco Mix



Για να δω πόσα θα θυμηθείτε!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

Lipps Inc. - Funkytown (Super Disco Version) (Slayd5000)



Απίστευτο track

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

17 Φεβ 2013

GeorgeTsoukalis Lathremporoi Istorias book parousiasi Full version


Το βιβλίο «Λαθρέμποροι ιστορίας» του Γιώργου Τσούκαλη που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σιδέρη παρουσιάστηκε ενωπιον εκατοντάδων προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν στο κατάμεστο ίδρυμα Θεοχαράκη.
Στις σελίδες του πρώτου βιβλίου του ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής αποκαλύπτει το παρασκήνιο των σύνθετων ερευνών που χρειάστηκαν για τη διαλεύκανση σοβαρών υποθέσεων αρχαιοκαπηλίας, όπως η κλοπή των αρχαίων από το μουσείο της Κορίνθου το 1990.

«Δεν αποτελεί μια απλή περιγραφή των ερευνών μου τα τελευταία είκοσι χρόνια προκειμένου να εντοπιστούν και να επιστραφούν σημαντικές αρχαιότητες ή χαμένα έργα τέχνης. Δεν είναι μόνο η καταγραφή προσπαθειών κινδύνων, κόπων, αγώνων, αγωνιώ , στιγμών απογοητεύσεων και μεγάλων χαρών για να επιτευχθεί αυτός ο σημαντικός σκοπός. Δεν είναι μόνο παρασκήνιο αστυνομικών και διωκτικών ερευνών. Είναι ουσιαστικά ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της ζωής μου. Σε αυτό αφοσιώθηκα και έδωσα πολλά» επισήμανε ο Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος επιθυμεί να περάσει το μήνυμα ότι «η πολιτιστική κληρονομιά ανήκει σε όλους και είναι εξίσου σημαντική όπως η εδαφικά ακεραιότητα της χώρας μας».
Στην παρουσίαση του βιβλίου, ο Αθανάσιος Καφίρης, αντιεισαγγελέας ε.τ. του Αρείου Πάγου, χαρακτήρισε την αρχαιοκαπηλία, μαζί με το εμπόριο ναρκωτικών και την παιδοφιλία, «τα τρία ειδεχθέστερα εγκλήματα», τονίζοντας ότι «το βιβλίο γράφτηκε από έναν άνθρωπο με πάθος για την προστασία της πατρογονικής μας κληρονομιάς, με πείσμα να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο για την ανεύρεση και τον επαναπατρισμό αρχαίων αντικειμένων».
«Η ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του κ. Τσούκαλη, στο χώρο των ερευνών σε υποθέσεις αρχαιοκαπηλίας από τα τέλη της δεκαετίας του 80 μέχρι σήμερα, που απέδωσε στο ελληνικό κράτος και την κοινωνία πολλούς πολιτιστικούς θησαυρούς» τόνισε ο Ιωάννης Ραχωβίτσας, στρατηγός ε.α. της ΕΛΑΣ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το βιβλίο θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον κάθε φανατικού αναγνώστη αστυνομικών ιστοριών».
«Δεν πρόκειται μόνο για μια γλαφυρή περιγραφή των περιπετειών του κ. Τσούκαλη σε έναν τόσο σημαντικό τομέα της ελληνικής πραγματικότητας, αλλά και ένα αρχείο μελέτης για την εξέλιξη του εγκλήματος σε αυτό τον τομέα» είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.
Μαζί με τον Μανούσο Μανουσάκη όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός σχεδιάζουν την τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου.
«Είναι μια υπόθεση πολιτιστικής αφύπνισης και ενημέρωσης των Ελλήνων για τον απύθμενο χωροχρόνο των αρχαιοτήτων μας. Είναι μια καταπληκτική διατριβή για την αρχαιοκαπηλία, με εμπεριστατωμένη έρευνα και στατιστικά στοιχεία» επισήμανε η επικοινωνιολόγος-αρχαιολόγος, Βίκυ Μπαφατάκη.
Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, τον οποίο ο Γιώργος Τσούκαλης ευχαρίστησε για την πολύτιμη συνεργασία του κατά τη συγγραφή του βιβλίου.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

13 Φεβ 2013

Rihanna - Man Down



Δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε τι σημαίνει σωστή όχι ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή.

καμία σχέση δηλαδή με ότι αντιλαμβανόμαστε στα μέρη μας ως κλιπ ως σκηνοθεσία ως παραγωγή και πάει λέγοντας...

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...