14 Δεκ 2010

Thessaloniki Hip Hop Festival 2010




Στις 18 Δεκεμβρίου 2010 στο Block 33 μετά από 8 χρόνια το “Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival” (THHF) επιστρέφει.Η πολυδιάστατη Hip Hop εμπειρία συμπυκνώνει φέτος τα events και happenings της σε μία μόνο μέρα, οργανώνοντας σύμφωνα με τους διοργανωτές μια ολόφρεσκη urban culture βόμβα



Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010, o πολυχώρος “Block 33” θα μεταμορφωθεί στη μεγαλύτερη Hip Hop αρτηρία της πόλης με σκοπό να λειτουργήσει σαν πηγή για όλα τα υπόλοιπα δρώμενα που θα ακολουθήσουν.
Live shows από την αφρόκρεμα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής, το ολοκαίνουριο MC CYPHER, το Beatmaking Convention για παραγωγούς και μη, το Grafiti action από τους πιο ενεργούς καλλιτέχνες της πόλης μας, καθώς και πολλές ακόμα εκπλήξεις, είναι μερικά από τα δρώμενα που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο επισκέπτης του ΤΗΗF.
Οι Foreign Beggars έρχονται από το Λονδίνο, ανανεωμένοι και με νέο υλικό στο ενεργητικό τους, υποσχόμενοι μια από τις δυνατότερες live εμφανίσεις της φετινής χρονιάς, κουνώντας μας με ήχους από Hip Hop μέχρι Drum and Bass και Dubstep όπως μόνο εκείνοι ξέρουν να τους συνδυάζουν!
Το καινούριο project “I am Hip Hop” του Freestyle (Arsonists) με τον Λόγο Απειλή θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά live!
Ο Άγγλος DJ Woody που απολαμβάνει αναγνώριση από τους μεγαλύτερους Djs του κόσμου και από την ίδια την Ninja Tunes, αποκαλούμενος μέχρι και “ημίθεος του djing”, έρχεται να μας αφήσει άφωνους με το καταπληκτικό του “Turntables in Technicolor” show!
Φυσικά δε θα λείπουν και φέτος ονόματα της ελληνικής σκηνής. Οι Phase 3, ο Γέλως, οι Στίχοιμα και οι B-music, ο 12ος Πίθηκος και οι Απέχεις με τον καινούριο τους δίσκο, οι LADOSE, οι Ορθολογιστές , οι ΚΝΝ από την Καλαμάτα και οι Hip Hop X-equipo από την Κέρκυρα θα μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές ελληνικού ήχου ολοκληρώνοντας το πακέτο με τον X-Ray και το Moriginal Champsystem που θα μας δώσουν μια γεύση από το επερχόμενο Project τους.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

10 Δεκ 2010




Πέρασαν 40 χρόνια για να αθωωθεί ο Jim Morrison μετά θάνατον φυσικά από την κατηγορία της προσβολής δημοσίας αιδούς που τον ακολουθούσε απο την 1η Μαρτίου 1969. Ο ελληνοκυπριακής καταγωγής κυβερνήτης της Φλόριντα Τσάρλι Κριστ πήρε την πρωτοβουλία και κατέθεσε αίτηση χάριτος υπέρ του τραγουδιστή.



Ο αρχηγός των the Doors είχε κατηγορηθεί για απρέπεια, επίδειξη, προσβολή δημοσίας αιδούς και δημόσια μέθη έπειτα από την ιστορική συναυλία του γκρούπ στο Μαϊάμι.
Οι κατηγορίες έλεγαν οτι έδειξε τα γεννητικά του όργανα στο κοινό. Αυτό αν και δεν αποδείχτηκε ποτέ από φωτογραφικά στοιχεία οδήγησε σε πρωτόδικη καταδίκη του
σε οκτάμηνη φυλάκιση εναντίον της οποίας είχε ασκηθεί έφεση.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

το νησί


Το νησί εμπνέει!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

9 Δεκ 2010

Δεν διαβάζουν τίποτα


Οι πιο πολλοί καθημερινά δεν διαβάζουν πλέον τίποτα. Η αξιοπιστία των εφημερίδων ελέγχεται. Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη ακόμη και στα δωρεάν έντυπα που κάποτε ανθούσαν. Πάλι καλά που υπάρχουν τα blogs. Τι φταίει;

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

8 Δεκ 2010

Τριήμερη απεργία



Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ στα πλαίσια της κλιμακούμενης αντίδρασης για να αντιμετωπιστούν οι συνεχιζόμενες μεθοδεύσεις σε βάρος εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με απολύσεις, αύξηση της ανεργίας, εκ περιτροπής εργασία, αντικατάσταση των ΣΣΕ με ατομικές συμβάσεις εργασίες και σε συνέχεια των κινητοποιήσεων καλεί τις Ενώσεις του Κλάδου να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στην 24ωρη πανεργατική απεργία της 15 ης Δεκεμβρίου και την κήρυξη 48ωρης απεργίας σε όλα τα ΜΜΕ για την Παρασκευή 17/12 και Σάββατο 18/12/2010.

Ζητάμε:
* Την άμεση υπογραφή και τήρηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
* Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας, το σταμάτημα των μαζικών απολύσεων και
* Την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την προστασία των ανέργων.
Σήμερα, στο όνομα μιας οικονομικής κρίσης και με την απειλή της χρεοκοπίας, που προκάλεσαν η κακοδιαχείριση, η σπατάλη, η κερδοσκοπία με την ανοχή και την συνενοχή του πολιτικού συστήματος, οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δέχονται μια πρωτοφανή επίθεση. Σκοπός, η αφαίρεση ακόμα και των στοιχειωδών ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων για την επαναφορά εργατικού Μεσαίωνα.
Η δημιουργία κλίματος φόβου και τρομοκρατίας σε βάρος των συναδέλφων μας με απειλές η και κλείσιμο εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοτηλεοπτικών μέσων, η σφαγή της ελεύθερης και αντικειμενικής ενημέρωσης στο βωμό της διαπλοκής, της εμπορευματοποίησης και μιας ψευδεπίγραφης δημοκρατίας όργανο των μονοπωλίων, θα αντιμετωπιστεί αποφασιστικά και μαζικά από όλους τους εργαζόμενους στον Κλάδο.
Η Συντονιστική Επιτροπή, τέλος, διακηρύσσει την απόφασή της να προχωρήσει συντεταγμένα με τους εργαζομένους όλης της χώρας, συμμετέχοντας στις απεργιακές κινητοποιήσεις των Τριτοβάθμιων Εργατικών Οργανώσεων.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε.

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

1 Δεκ 2010

Sonny Rollins αλλά πανάκριβος


Ο Sonny Rollins θρύλος της jazz ήρθε για μία συναυλία στο Παλλάς. Ξέρετε πόσο κόστιζαν τα εισιτήρια; Το πιο φθηνό ξεκινούσε λέει από τα 70 ευρώ...
Έλεος!

Ουδείς αμφισβητεί πως ο 80χρονος σαξοφωνίστας που θεωρείται εφάμιλλος ονομάτων όπως John Coltrane, Miles Davis εξακολουθεί να λάμπει στη διεθνή μουσική σκηνή. Είμαστε όμως σε καιρό κρίσης και τη στιγμή που ο κόσμος δεν έχει χρήματα ούτε για βασικές ανάγκες κάποιοι επιμένουν και εξακολουθούν να ζούν στο δικό τους πλανήτη χρεώνοντας ότι και όσο θέλουν.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...