31 Οκτ 2009

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!
Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου; Δε σας φτάνουν τόσα χρόνια όλα αυτά τα χρήματα που βγάλατε και χωρίς να προσφέρετε τίποτε ουσιαστικό; Για να συνδεθούμε λίγο με την προηγούμενη ανάρτηση, ο Ανδρικάκης μόνο, μας λένε ότι έβγαλε στα 8 χρόνια της θητείας του στην Διεύθυνση Ραδιοφωνίας πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ!!! Και θέλει κι άλλα… Ποια είπαμε είναι τα... «τυπικά προσόντα» του ; Οι «περγαμηνές» του εκτός από το ότι είναι ένας μέτριος στιχουργός; Ας είν’ καλά οι κωλοτούμπες στην κάθε νέα διοίκηση. Γνωστή η τακτική. Πάντως ακόμα και ο Παναγόπουλος έβγαλε λιγότερα… Τα φανερά λέμε. Φαντάσου τι γίνεται αλλού. Που γίνονται όλα αυτά;



Από το : http://ertbloggers.blogspot.com/">http://ertbloggers.blogspot.com


Ο Παναγόπουλος που δεν μας έχει πει ακόμα. Τι έκανε τα χρήματα από την αύξηση του ανταποδοτικού τέλους που ενέκρινε ο φίλος του ο Ρουσόπουλος και πήρε το 2005;
1. Λογότυπα της ΕΡΤ;
2. Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης;
3. Φεστιβάλ Eurovision;
4. Άλλο…;
Πάντως μισθούς στους μονιμοποιηθέντες υπάλλήλους δεν τα έδωσε!!
Αλλά παρακολουθούμε τώρα με …τρόμο και την «επανάσταση» του αγαπημένου παιδιού των Προέδρων (μμ.. γιατί άραγε;) Μπήλιως Τσουκαλά, που «πυροβολεί» κατά του αφεντικού που λίγο νωρίτερα στήριζε με τα φεστιβάλ, την Eurovision και το υπερτιμολογημένο «Ζάππειο» των 800 χιλιάδων ευρώ. Της κυρίας Τσουκαλά που δεν μπόρεσε να αναμετρηθεί με την ιδιωτική αγορά (τότε με το Mega…) όπως και πάρα πολλοί άλλοι που χάρη στο ευαγές «ίδρυμα» της ΕΡΤ, υπάρχουν ακόμα στο χώρο ενώ κανονικά θα ‘πρεπε να πάνε στα σπίτια τους προ πολλού, αφού όλη η πιάτσα γελάει μαζί τους. Ας μην είχαν τους συναδέλφους τεχνικούς, δημοσιογράφους, το προσωπικό εκεί να δίνει καθημερινά μάχη και τον καλύτερο εαυτό του και θα σας λέγαμε τι είδους «σταρ» θα ήταν μερικοί στην ΕΡΤ…


ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!
Ο κύριος Παπαδόπουλος μας λέει ότι παίρνει και λίγα για την περίφημη εκπομπή του που κοστίζει σχεδόν 240.000 ευρώ το μήνα ΧΩΡΙΣ να πληρώνονται και οι καλεσμένοι. Λες και σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι θα μπορούσαν να του εξασφαλίσουν αυτά τα λεφτά… Η τέτοια μεγάλη διάρκεια σε ένα σόου που κάνει τα ίδια και τα ίδια με τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα επι σειρά ετών…
Κρίμα που ξεπούλησε έτσι το αριστερό παρελθόν του.
Είπαμε «αριστερό» και τι θυμηθήκαμε τώρα;
Οι Λυριτζής –Οικονόμου με ετήσιες απολαβές περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο για να λένε τα …γνωστά, οι γνωστές και συνολικά 72 «αποκλειστικές συμβάσεις» του κ. Μιχαλέλη, που από τους περισσότερους-ες ελάχιστοι θα βρουν δουλειά αν το «ευαγές ίδρυμα» τους κόψει το επίδομα. Η μήπως υπάρχει κανείς που θα έδινε αυτά τα ποσά σε μέτριους και με μηδέν (0) θεαματικότητες ;
Χρύσας Ταβουλάρη (με 5.500 ευρώ μεικτά), Ελένης Αργύρη (5.000 ευρώ μεικτά), Αντώνη Αλαφογιώργου (5.000 ευρώ μεικτά), Άννας Καραμανλή (4.000 ευρώ μεικτά), Δήμητρας Λιναρδάτου (5.000 ευρώ μεικτά), Δημήτρη Χατζηγεωργίου (4.000 ευρώ μεικτά). Μερικές από τις αποκλειστικές συμβάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Τηλεόρασης, σε μεικτά ποσά έχουν ως εξής: Βασιλική Φλέσσα (Βίκυ) 6.000 ευρώ, Ελένη Αρώνη 5.500 ευρώ, Μαρία (Μάριον) Μιχελιδάκη 5.500 ευρώ, Άρης Σκιαδόπουλος 4.860 ευρώ, Αφέντρα Βαρσαμακίδου 4.400 ευρώ, Δέσποινα Μακρινού 3.800 ευρώ, Ευαγγελία Μπούρα 3.700 ευρώ.
Το ποσό των 7.000 ευρώ (μεικτά) έκαστος, λαμβάνουν, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΤ, ο διευθυντής της ERT World Νίκος Κούρτης και η αναπληρώτρια διευθύντρια του ίδιου τομέα Ντίνα Οικονομίδου. Η διάρκεια της σύμβασης είναι από την 1/1/2009 ως τις 31/12/2009. Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη αποκλειστικής σύμβασης με τον Περικλή Βασιλόπουλο, από 1/1/2009 ως 31/12/2009 με μηνιαίες μεικτές αποδοχές 7.000 ευρώ. Ο Π. Βασιλόπουλος είναι μόνιμος υπάλληλος και έχει την ευθύνη του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μια εβδομαδιαία εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ και μια εβδομαδιαία συγχρηματοδοτούμενη από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην ΕΤ1. Αποκλειστική σύμβαση υπέγραψε και ο διευθυντής της «Ραδιοτηλεόρασης», Γ. Συριόπουλος με τους ίδιους όρους που ίσχυαν και στο παρελθόν.
Ως προσωπικό ειδικών θέσεων προσελήφθη από 1/4/2009 ως 31/3/2010 ο Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος, με συνολικές μηνιαίες μεικτές αποδοχές ύψους 7.500 ευρώ, για τη θέση του διευθυντή σύνταξης της Διεύθυνσης Ειδήσεων της Γενικής Διεύθυνσης Ενημέρωσης της ΕΡΤ.
Τους ξέρετε όλους αυτούς; Εσείς, που τους πληρώνετε…Μερικοί αξίζουν χωρίς αμφιβολία αλλά οι περισσότεροι είπαμε…
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!
Για το αθλητικό τμήμα που γίνεται αληθινό πάρτι με τους γνωστούς άκυρους δημοσιογράφους (λέγε με και Κώστα Βερνίκο και Αρη Βασιλάκη ), για τα υπέρογκα τιμολόγια στις πλειοδοσίες αγοράς προγράμματος και για την ραδιοφωνία, οι συνάδελφοι μας συγκεντρώνουν κι άλλα από όσα θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες για να μάθει επιτέλους ο κόσμος όλη την αλήθεια….
Δεν ντρέπεστε λιγάκι; Και όλα στις πλάτες των εργαζομένων.
Κι οι συμβασιούχοι περιμένουν οι ταλαίπωροι να ξεκαθαρίσει αυτό το τραγικό παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες τους όλο αυτό τον καιρό.
Που όσα παίρνουνε 100 άτομα στην ΕΡΤ , κοστίζουν όλοι αυτοί οι 1500…
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!
Για να μην πούμε για τους τόσους αργόμισθους τύπου Μπόκοτα κλπ
Δεν ντρέπεστε καθόλου ρε;
Πραγματικά λοιπόν όλος ο κόσμος μετά από αυτές τις πρόσφατες διαρκείς αποκαλύψεις περιμένει να δει τι θα κάνει η νέα κυβέρνηση με το πρόβλημα της ΕΡΤ γιατί η επίλυση του ή όχι θα δείξει πολλά για την διάθεση της κυβέρνησης συνολικά στην δημόσια διοίκηση… Γιατί εκτός από αυτά που γράφουμε πιο πάνω είναι και οι «επιτροπές» των εκατομμυρίων, οι «διαγωνισμοί» και όλα τα σχετικά που γίνονται με τις περίφημες «αξιοκρατικές» διαδικασίες.
Απ’ την άλλη μεριά κάποιοι είχαν την ευθιξία έστω και στο τέλος να παραιτηθούν. Με αυτούς δε θα ασχοληθούμε άλλο. Θα γράφουμε όμως συνεχώς για όσους έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες και λένε πως …ψιχαλίζει. Δεν πειράζει.
Κι εμείς θα τα γράφουμε ώσπου να καταλάβουν ότι τους πήραν πια όλοι χαμπάρι, μπας και το πάρουν απόφαση την τελευταία στιγμή και φύγουν με αξιοπρέπεια μόνοι τους.



Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

30 Οκτ 2009

Η “U2 360˚ TOUR” ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Η προπώληση των εισιτηρίων για την «U2 - 360 Tour» στην Αθήνα, ξεκινά αυτή τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου! Συγκεκριμένα, οι online αγορές θα ξεκινήσουν στις 00:01 από τα www.ticketpro.gr & www.tickethouse.gr, ενώ οι αγορές στα εκδοτήρια του Ticket House, Αθήνα (Ο.Α.Κ.Α) & Θεσσαλονίκη, θα ξεκινήσουν στις 10:00.

Η επέκταση της U2 360° Tour για το 2010, γνωρίζει ήδη τεράστια επιτυχία! Οι προγραμματισμένες συναυλίες για το 2010, σε Ελσίνκι, Παρίσι, Βιέννη, Βρυξέλλες, Χόρσενς της Δανίας και Κοίμπρα Πορτογαλίας έγιναν αμέσως sold out, σημειώνοντας ρεκόρ ταχύτητας πώλησης εισιτηρίων!



Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού για τις 5 πρώτες ημέρες προπώλησης των εισιτηρίων των U2 (από Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου), το Ticket House της Αθήνας θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένα ταμεία στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η είσοδος για τα ταμεία θα βρίσκεται στην Σπύρου Λούη – Πύλη Δ.
Ωράριο Λειτουργίας: 10:00 - 20:00 καθημερινά
Στα ταμεία του Ticket House στο Ολυμπιακό Στάδιο θα πωλούνται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα εισιτήρια για την συναυλία των U2. Επιπλέον στο χώρο θα υπάρχει εγκατάσταση με free Internet access για όσους επιθυμούν να αγοράσουν on line τα εισιτήρια τους.

Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το Ticket House στην Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608366
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30 | Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00 | Σάββατο: 10:30 – 16:00

Θεσσαλονίκη:

Από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου, αποκλειστικά στο Ticket House, στην Μητροπόλεως 102.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα με Παρασκευή: 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30 | Σάββατο: 10:30 – 15:00

Online Sales:

Για αγορές μέσω διαδικτύου με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

FAN CLUB:

Η προπώληση των εισιτηρίων για τους εγγεγραμμένους στο επίσημο fan club των U2 (www.u2.com) προηγείται, και έχει ήδη ξεκινήσει από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι.

U2 360º TOUR ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ RED ZONE

Ζήστε την εμπειρία της U2 360º με στυλ ενώ υποστηρίζετε έναν καλό σκοπό.

Οι αρκετά περιορισμένης χωρητικότητας RED zone περιοχές, που βρίσκονται στο γήπεδο, ακριβώς δίπλα στους διαδρόμους της σκηνής, είναι το μέρος όπου πρέπει να βρίσκεστε στη μεγαλύτερη συναυλιακή εκδήλωση του 2010 – U2 360º World Tour.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων RED Zone θα απολαύσουν:

• Την μόνη εξασφαλισμένη εκ των προτέρων δυνατότητα εισόδου στην VIP περιοχή των όρθιων και στην κοντινότερη απόσταση από τη σκηνή
• Είσοδο στο Στάδιο από μια προκαθορισμένη VIP είσοδο/θύρα.
• Αποφυγή παραμονής σε ουρά και θέση κοντά στη σκηνή, ανεξάρτητα από το χρόνο άφιξής τους
• Υποδοχή στο χώρο από τους αντιπροσώπους της RED Zone
• Και άλλα…!

Τα εισιτήρια RED Zone θα είναι διαθέσιμα μόνο μέσω του www.ticketpro.gr και του www.tickethouse.gr.

Οι U2 προσφέρουν τα καθαρά έσοδα από τα εισιτήρια RED Zone προς υποστήριξη της RED και της Global Fund για την εξάλειψη του AIDS στην Αφρική.

Χάρη σε θαυμαστές σαν εσάς και σε χιλιάδες ανθρώπους σαν εσάς που καθημερινά αγοράζουν και υποστηρίζουν τα προϊόντα RED, εκατομμύρια δολάρια έχουν ήδη χορηγηθεί. Μέχρι τώρα, η RED έχει υποστηρίξει προγράμματα που έχουν βοηθήσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους.

Επισκεφθείτε το: www.joinred.com

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

27 Οκτ 2009

Remastered Beatles

Οι The Beatles μια απο τις μεγαλύτερες μπάντες στην ιστορία της rock βλέπουν τον κατάλογο τους digitally remastered για πρώτη φορά, με ανανεωμένες συσκευασίες που περιλαμβάνουν σπάνιες φωτογραφίες και σημειώσεις από τις ηχογραφήσεις.
Το κάθε cd έχει εμπλουτιστεί με ένα μικρό ντοκιμαντέρ με αφηγήσεις των John, Paul, George, Ringo και George Martin για την ηχογράφηση του κάθε άλμπουμ.



Πρόκειται για μια πραγματικά ανεπανάληπτη ευκαιρία, για τους ανθρώπους κάθε γενιάς, να ανακαλύψουν ή να ξανα-ανακαλύψουν την πιο εξαίρετη μπάντα του πλανήτη.
Το Stereo Box Set κυκλοφορεί σε υψηλής ποιότητας κουτί με μαγνητική σύνδεση και περιλαμβάνει τα 13 αυθεντικά άλμπουμ, καθώς και το Past Masters σε διπλή έκδοση, που έχει ξανασυσκευαστεί και γίνει remastered ειδικά για αυτή την κυκλοφορία.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

Η επιστροφή ενός μεγάλου

Robbie Williams
Η επιστροφή ενός μεγάλου pop star
Live at London 20.10.2009 BBC Electric Proms.

Το πρώτο live του μετά από 3 χρόνια, μεταδόθηκε ζωντανά σε 200 κινηματογράφους σε όλη την Ευρώπη.
http://www.youtube.com/watch?v=_RkvTF66HWo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=WqegYaxKuc0&feature=related




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...

3 Οκτ 2009

Πολιτικοί και μπάλα

O Κώστας Καραμανλής μιλά για ΠΑΟ και ΑΕΚ




Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo
Διαβάστε περισσότερα...